Van-Star wegdraaibare fietsendrager Mercedes Sprinter & VW Crafter

Levertijd:
Op Voorraad
Model:
25405
Merk:
Memo-Europe
1.350,00
Excl. BTW: € 1.115,70

Nog geen review Geef beoordeling

VAN-Star wegdraaibare fietsendrager voor buscampers op basis van een Mercedes Sprinter I & II & VW Crafter vanaf bouwjaar 1996

De drager wordt op het chassis van de buscamper gemonteeerd en niet op de scharnieren van de achterdeuren. Ideaal voor e-bikes; deze staan namelijk op kniehoogte en hoog tillen is hierdoor niet nodig.

De drager draait aan de rechterzijde, waardoor beide deuren geopend kunnen worden en u snel toegang tot uw spullen heeft. Indien de drager niet gebruikt wordt, kan de drager, om ruimte te besparen, opgeklapt worden. De drager kan ook eenvoudig van het voertuig verwijderd worden.

De drager wordt compleet geleverd voor het vervoer van twee (elektrische) fietsen, is voorzien van verlichtingsbalk, bekabeling en 13 polige 'Jaeger' stekker.

De drager is leverbaar voor de Fiat Ducato vanaf bouwjaar 2006, De wegdraaibare fietsendrager voor het busmodel kan optioneel uitgerust worden met een trekhaak.

De maximale belasting is 60kg, de drager is gemaakt van staal en afgewerkt met aluminium delen; steekt ca. 70cm uit, ingeklapt 30cm en heeft een breedte van 185cm. De voertuigspecifiekekabelset met stekkerdoos is niet inbegrepen en dient apart besteld te worden. 


Delen

Geef beoordeling