C-Star Wegdraaibare fietsendrager voor 2 e-bikes voor Bürstner Brevio camper

Levertijd:
3 - 8 dagen
Model:
25401
Merk:
Memo-Europe
1.350,00
Excl. BTW: € 1.115,70

Nog geen review Geef beoordeling

Vervangen door Van-Star, vraag om meer informatie!


C-Star wegdraaibare fietsendrager voor compacte campers, zoals de Bürstner Brevio, Hymer Compact campers en Swift Toscane 640HB.

De drager wordt op het chassis van de camper gemonteeerd en niet op de achterklep. Ideaal voor e-bikes; deze staan namelijk op kniehoogte en hoog tillen is hierdoor niet nodig.

De drager draait aan de rechterzijde, waardoor de hele achterklep geopend kunnen worden en u snel toegang tot uw spullen heeft. Indien de drager niet gebruikt wordt, kan de drager, om ruimte te besparen, opgeklapt worden. De drager kan ook eenvoudig van het voertuig verwijderd worden.

De drager wordt compleet geleverd voor het vervoer van twee (elektrische) fietsen, is voorzien van verlichtingsbalk, bekabeling en 13 polige 'Jaeger' stekker.

De drager is leverbaar voor de compacte campers met achterklep. 

De maximale belasting is 60kg, de drager is gemaakt van staal en afgewerkt met aluminium delen; steekt ca. 70cm uit, ingeklapt 30cm en heeft een breedte van 185cm. De voertuigspecifiekekabelset met stekkerdoos is niet inbegrepen en dient apart besteld te worden. 

Delen

Geef beoordeling