M-Star Opklapbare fietsendrager voor campers (kampeerauto)

Levertijd:
Op voorraad
Model:
25300
Merk:
MEMO
750,00
Excl. BTW: € 619,83

5/5 (1 beoordeling(en)) Geef beoordeling

Nieuw: deze Memo fietsendrager voor campers is voorzien van Europese typegoedkeuring!

Steeds meer campereigenaren hebben E-bikes die ze graag meenemen tijdens hun uitstapjes. Het vervoeren van E-bikes op een camper is niet altijd even eenvoudig. Het grootste probleem is het gewicht van de fietsen van zo'n 30 kg. per stuk Hierdoor zijn deze te zwaar voor het standaard fietsenrek dat - vaak te hoog - op de achterwand gemonteerd zit. 

Memo heeft hiervoor een oplossing; de M-Star Opklapbare Fietsendrager. Deze fietsendrager kan twee elektrische fietsen (tot 75 kg.) vervoeren en zit op kniehoogte gemonteerd. Hierdoor zijn de grootste problemen van het vervoeren van de E-bikes opgelost. In het geval tillen een probleem is, is er eventueel nog een extra rijgoot verkrijgbaar, waarmee de fiets op de drager gereden kan worden.  Als de drager niet gebruikt wordt, hoeft deze niet gedemonteerd te worden. U kunt hem eenvoudig zonder gereedschap opklappen. Het opklappen van de drager bespaart ruimte in de stalling maar ook op veerboten. De ruimtebesparing is ca. 40 cm.

De drager kan direct op een Alko-chassis of voldoende stevige chassisverlenging gemonteerd worden. De gebruikte materialen zijn aluminium voor de rijgoten en beugel. De rest van de drager is van (gepoedercoat) staal waardoor de fietsendrager sterk en stabiel is. Het eigen gewicht bedraagt niet meer dan 25 kg.

De eigenschappen van de M-Star Opklapbare Fietsendrager:
Eigengewicht: <25 kg.
Draagvermogen: 75 kg. (geschikt voor twee (elektrische) fietsen)
Materiaal: Staal en aluminium
Diepte opgeklapt: circa 30 cm.
Diepte uitgeklapt: circa 70 cm.
Breedte: circa 175 cm.Om de fietsen te beschermen tegen weer en wind, is er een bijpassende fietshoes verkrijgbaar. Klik hier voor de fietshoes.

De fietsendrager kan direct op uw (Al-ko)-chassis gemonteerd worden, dit is relatief eenvoudig. U heeft geen trekhaak nodig op uw kampeerauto.

Deze drager is voorzien van lichtlijst met 5-kamerlamp en 13-polige 'Jaeger' stekker. 

Een montagehandleiding vindt u bij downloads

Delen

Geef beoordeling