Over ons

Memo Europe bestaat sinds 2003. In dit jaar zijn we gestart als distributeur van A-Linnepe GmbH uit Duitsland. Het allereerste produkt in ons assortiment was het Sopo Alarm (tegenwoordig Trigas Alarm). In een korte tijd is het assortiment camper accessoires sterk gegroeid. 

Omdat de liefde voor de camper accessoires niet gestild kon worden door onze leveranciers, zijn we in 2008 begonnen met het ontwikkelen van onze eigen producten; trekhaken, scooterdragers en fietsendragers. Onze trekhaken zijn voorzien van EC 94/20 en R55 goedkeuring. Sinds 2009 leveren wij sneeuwschuivers en zoutstrooiers van MeyerProducts en HillTip in de Benelux voor voertuigen tot 3.500kg. In juli 2014 zijn we verhuisd naar de huidige locatie waar wij kunnen beschikken over zowel meer opslagruimte alsook meer productieruimte. Sinds 2017 zijn al onze eigen producten ook voorzien van EC typegoedkeuring. De camper accessoires leveren wij aan bedrijven in de Europese Unie en Engeland. U bent van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken (op afspraak), wij zijn gevestigd op de Achterlaan1-3, Lansingerland (Bleiswijk). 

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met ieder zijn eigen kwaliteit en de daarbij behorende verantwoordelijkheden.Ed Muller (CFO)

Jos van der Stege (CEO)

Willem van Leeuwen (Techniek)


Simon Kol (Verkoop)

Leon Verhoeven (Verkoop)

Morrits van Arendonk (Logistiek)


Yolanda Zijl (Kwaliteit & management)

Marco Hooghuis (Ontwerp techniek)