Travel-Star Opklapbare fietsendrager met zelfkantelende lichtlijst voor drie fietsen

Levertijd:
3 - 8 dagen
Model:
25601
Merk:
MEMO
1.420,00
Excl. BTW: € 1.173,55

Nog geen review Geef beoordeling

Travel-Star camper Fietsendrager, voorzien van Europese typegoedkeuring geschikt voor het vervoer van 3 fietsen


De Travel-Star is een geheel vernieuwd concept van de fietsendrager. Deze drager is dankzij de sleufgaten zeer eenvoudig te monteren doordat de breedte van de drager zelf traploos in te stellen is op de breedte van het chassis. Dit geldt evenzo voor de verlichtingsbalk waardoor er niet langer gaten geboord hoeven te worden. Daarnaast zijn de fietsgoten zeer eenvoudig te verstellen doordat eenzelfde systeem met sleufgaten aanwezig is op de draagarmen. Verder is de drager zeer eenvoudig en licht op te klappen door de zelfkantelende-lichtlijst. Deze beweegt altijd mee met het op- en neerklappen van de fietsendrager. 

Om ruimte te kunnen besparen bij onder meer stalling, kan het draaggedeelte van de Travel-Star tevens eenvoudig omhoog geklapt worden. Daarnaast is de fietsendrager afneembaar, waardoor u deze eventueel in z'n geheel kunt verwijderen, bijvoorbeeld wanneer u de trekhaak wilt gebruiken. De drager wordt compleet geleverd voor het vervoer van drie gewone of twee elektrische fietsen en is voorzien van verlichtingsbalk, inclusief bekabeling en 13-polige 'Jaeger' stekker. 

Nagenoeg de gehele drager is vervaardigd van geanodiseerd aluminium. De draagarmen en kantelmechanismes zijn afgewerkt met gepoedercoat staal. In gebruikstoestand bedraagt de diepte 70 cm, opgeklapt is dit 30 cm en de breedte bedraagt 175 cm. De fietsendrager weegt inclusief adapters niet meer dan 25 kg.

De voertuigspecifieke kabelset met stekkerdoos is niet inbegrepen en dient apart besteld te worden. Om de fietsen te beschermen tegen weer en wind, is optioneel een bijpassende fietshoes leverbaar. in de uitvoeringen Basic en Premium. Daarnaast is optioneel ook een oprijgoot voor de fietsen.

(De afbeelding wijkt af van het genoemde product)

Delen

Geef beoordeling