Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
25300
Merk:
MEMO
927,20
Excl. BTW: € 766,28
Afmetingen
Chassisbreedte Maximaal 1315 mm (met langere dwarsligger maximaal 1420 mm)
Breedte lichtlijst 1700 mm
Breedte rijgoten 1670 mm
Diepte opgeklapt circa 30 cm
Diepte uitgeklapt circa 70 cm
Gewicht
Draagvermogen 75 kg (geschikt voor twee (elektrische) fietsen)
Eigen gewicht <25 kg
Materialen
Materiaal Gepoedercoat staal met aluminium componenten
Voorzien van Europese typegoedkeuring!

Steeds meer campereigenaren hebben E-bikes die ze graag meenemen tijdens hun uitstapjes. Het vervoeren van E-bikes op een camper is niet altijd even eenvoudig. Het grootste probleem is het gewicht van de fietsen van zo'n 30 kg. per stuk Hierdoor zijn deze te zwaar voor het standaard fietsenrek dat - vaak te hoog - op de achterwand gemonteerd zit. 

Memo heeft hiervoor een oplossing; de M-Star Opklapbare Fietsendrager. Deze fietsendrager kan twee elektrische fietsen (tot 75 kg.) vervoeren en zit op kniehoogte gemonteerd. Hierdoor zijn de grootste problemen van het vervoeren van de E-bikes opgelost. In het geval tillen een probleem is, is er eventueel nog een extra rijgoot verkrijgbaar, waarmee de fiets op de drager gereden kan worden.  Als de drager niet gebruikt wordt, hoeft deze niet gedemonteerd te worden. U kunt hem eenvoudig zonder gereedschap opklappen. Het opklappen van de drager bespaart ruimte in de stalling maar ook op veerboten. De ruimtebesparing is ca. 40 cm.

De drager kan direct op een Alko-chassis of voldoende stevige chassisverlenging gemonteerd worden. De gebruikte materialen zijn aluminium voor de rijgoten en beugel. De rest van de drager is van (gepoedercoat) staal waardoor de fietsendrager sterk en stabiel is. Het eigen gewicht bedraagt niet meer dan 25 kg.

Om de fietsen te beschermen tegen weer en wind, is optioneel een bijpassende fietshoes leverbaar.

De fietsendrager kan direct op uw (Al-ko)-chassis gemonteerd worden, dit is relatief eenvoudig. U heeft geen trekhaak nodig op uw kampeerauto.

Deze drager is voorzien van lichtlijst met 5-kamerlamp en 13-polige 'Jaeger' stekker. 


Onze fietsendragers zijn geschikt voor het vervoeren van fietsen en e-bikes, er worden standaard fietsschoentjes (met riempjes) en fietsarmpjes  meegeleverd.  Wij adviseren de fietsen altijd extra vast te zetten met een spanband voor de veiligheid. Daarnaast is een grote variatie aan fietsmodellen beschikbaar, daardoor kan het zijn dat extra bevestigingsmiddelen noodzakelijk zijn voor het veilig vervoeren van uw fietsen. Deze extra middelen worden niet meegeleverd. Extra bevestigingsmiddelen kunt u bestellen via deze link.


Video: M-Star opklapbare fietsendrager voor camper.


Beschikbare opties:

Delen