Beschikbaarheid:
Via uw dealer
Model:
251602
Merk:
MEMO
1.562,19
Excl. BTW: € 1.291,07
Afmetingen
Chassisbreedte Maximaal 1420 mm
Breedte lichtlijst 1950 mm
Breedte rijgoten 1670 mm
Diepte opgeklapt 30 cm
Diepte uitgeklapt 85 cm
Gewicht
Draagvermogen 150 kg
Materialen
Materiaal KTL en gepoedercoat staal met aluminium componenten

Nieuw van Memo: Zorro 3bike, opklapbare fietsendrager voor vier (elektrische) fietsen.

Ideaal voor sportieve gezinnen, neem eenvoudig vier (elektrische) fietsen mee op reis met de Zorro 4bike. Stevig gemonteerd op het chassis van de camper. Wanneer de drager niet gebruikt wordt kan deze eenvoudig zonder gereedschap opgeklapt worden. Hiermee bespaart u ca. 55 cm, ideaal bijvoorbeeld in de stalling of op veerboten. Daarnaast is de Zorro optioneel  met moderne LED verlichting op de lichtbalk verkrijgbaar tegen een meerprijs.

Per fiets wordt standaard een fietsarm en een set fietsschoenen meegeleverd om deze vast te kunnen zetten.

Het sterke onderstel van deze drager is gemaakt van staal welke is voorzien van KTL en poedercoating om roesten te voorkomen. De goten, lichtlijst en beugel zijn gemaakt van aluminium waardoor de drager zelf goed licht blijft.

- Eenvoudig opklapbaar, dit scheelt zo'n 55 cm.
- Draagvermogen tot 150 kg.
- Past op iedere chassisverlenging of Al-Ko chassis.
- Afneembaar zonder gereedschap.
- Optioneel LED verlichting.


De Zorro is ook beschikbaar als fietsendrager voor drie elektrische fietsen, de Zorro 3bike.

De Zorro is ook beschikbaar als scooterdrager voor één scooter of als drager voor één scooter en één fiets, de Scootbike.


* Het draagvermogen van de drager is altijd afhankelijk van het chassis, de chassisverlenging en overhang van het voertuig. Zie onderstaande grafiek.


Onze fietsendragers zijn geschikt voor het vervoeren van fietsen en e-bikes, er worden standaard fietsschoentjes (met riempjes) en fietsarmpjes  meegeleverd.  Wij adviseren de fietsen altijd extra vast te zetten met een spanband voor de veiligheid. Daarnaast is een grote variatie aan fietsmodellen beschikbaar, daardoor kan het zijn dat extra bevestigingsmiddelen noodzakelijk zijn voor het veilig vervoeren van uw fietsen. Deze extra middelen worden niet meegeleverd. Extra bevestigingsmiddelen kunt u bestellen via deze link.


Beschikbare opties:

Delen