Beschikbaarheid:
Via uw dealer
Model:
65005
Merk:
Weih
2.499,99
Excl. BTW: € 2.066,11
Afmetingen
Breedte 180 cm
Diepte vanaf de bumper 65 cm
Gewicht
Draagvermogen 70 kg
Eigen gewicht 26 kg
Materialen
Materiaal Staal en aluminium

Dit is wat u zoekt:

De van aluminium gemaakte Memo Slide DS is ontworpen voor de buscamper. De drager kan eenvoudig (ook als de fietsen erop staan) naar links of rechts geschoven worden. Als de drager naar links geschoven wordt, kan de rechter-achterdeur open. Als u de drager naar rechts schuift, kan de linker achterdeur open. De drager is beveiligd tegen het schuiven van de drager tijdens het rijden, hiervoor dient u een veiligheidspin te bedienen.

De Memo Slide DS weegt zo'n 26kg en mag tot 70kg belast worden (rekening houden met de max. belasting van de achteras). De drager is gemaakt van aluminium, de voertuigadapters zijn van staal. Als de bus(camper) in de stalling gaat kunt u de drager verwijderen. De breedte van de drager is 180cm de diepte vanaf de bumper is ca. 65cm. De Memo Slide DS kan direct op het chassis, dus zonder trekhaak gemonteerd worden. De drager kan in de meeste gevallen ook in combinatie met een trekhaak gemonteerd worden. Voor het gebruik van de trekhaak dient de drager verwijderd te worden.

De drager wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor 2 fietsen, 13-polige stekker, verlichtingsbalk en voertuigspecifieke montageadapters.

De Memo Slide DS is leverbaar voor de Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer, Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter en MAN TGE. Andere merken en modellen op aanvraag. 

 

 

Beschikbare opties:

Delen