Vanwege de explosieve ontwikkeling in het compacte camper segment heeft Memo een nieuwe range fietsendragers ontworpen; De C-Star. 
 
De C-Star is verkrijgbaar voor verschillende modellen compacte campers zoals: Bürstner Brevio, Hymer Compact, Swift Toscane en Rio. ​De drager wordt op het chassis van de camper gemonteerd en niet op de achterklep. Ideaal voor e-bikes; deze staan namelijk op kniehoogte en hoog tillen is hierdoor niet nodig.
 
De C-Star draait aan de rechterzijde van het voertuig zodat de grote achterklep van de compacte camper zonder beperkingen geopend kan worden. Hierdoor heeft u eenvoudig toegang tot de spullen, kastjes of bed aan de achterzijde van de camper. Indien de drager niet gebruikt wordt, kan de drager, om ruimte te besparen, opgeklapt worden. De drager kan ook eenvoudig van het voertuig verwijderd worden.
 
De drager wordt compleet geleverd voor het vervoer van twee (elektrische) fietsen, is voorzien van verlichtingsbalk, bekabeling en 13 polige 'Jaeger' stekker.​
 
De maximale belasting is 60kg, de drager is gemaakt van staal en afgewerkt met aluminium delen; steekt ca. 70cm uit, ingeklapt 30 cm en heeft een breedte van 185 cm. 
 
De voertuigspecifieke kabelset met stekkerdoos is inbegrepen en dient apart besteld te worden. 
 

Er zijn geen producten in deze categorie.