• Bike lift afstandsbediening
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
BKL-ACC-RMC
Merk:
MEMO
91,00
Excl. BTW: € 75,21

De Bike Lift nog comfortabeler bedienen?

De elektrische Bike lift is nu nog eenvoudiger in gebruik. Alle versies van de Bike Lift zijn namelijk optioneel uit te rusten met een draadloze afstandsbediening. Met één simpele druk op de knop en de Bike Lift tilt uw fietsen netjes naar boven of beneden. Zonder kastje in de garage. Ook als je reeds een Bike Lift met schakelaar bediening in gebruik hebt, kan deze optie perfect achteraf geïntegreerd worden voor €91,00 exclusief montage.

Deze oplossing is tevens voorzien van een zogenoemde wegrijbeveiling, waardoor uw fietsen steeds veilig en correct vervoerd worden. Staat de Bike lift nog tot de grond gezakt en start je het contact? Dan lift de fietsendrager het draagplatform automatisch omhoog.

De Bike lift is een ideale oplossing voor het vervoeren van e-bikes en voorkomt hoog tillen van de fietsen. Het draagplatform van de lift zakt tot aan de grond. Je rijdt de tweewielers daardoor moeiteloos op de drager en met één druk op de knop 'tilt' de Bike lift ze omhoog. In de hoogste stand staan uw fietsen ruim één meter veilig van de grond. Eenmaal op uw bestemming aangekomen, laat je het platform elektrisch zakken en kun je direct op pad om de omgeving te verkennen. De geïntegreerde motor (geluidsarm op 12 Volt) tilt op soepele wijze een gewicht van maximaal 60 kilogram; dit zijn drie normale fietsen óf twee E-bikes.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem contact op of zoek een dealer in de buurt.

Delen