Beschikbaarheid:
Via uw dealer
Model:
251603
Merk:
MEMO
1.524,75
Excl. BTW: € 1.260,12
Afmetingen
Chassisbreedte Maximaal 1420 mm
Breedte lichtlijst 1950 mm
Breedte rijgoten Scooter 1950 mm, Fiets 1670 mm
Diepte opgeklapt 30 cm
Diepte uitgeklapt 85 cm
Gewicht
Draagvermogen 150 kg
Materialen
Materiaal KTL en gepoedercoat staal met aluminium componenten

Nieuw van Memo: Zorro Scootbike opklapbare drager voor één scooter en één fiets.

De ideale scooterdrager voor kampeerauto's nu beschikbaar voor één scooter en één fiets. Zo neemt u zonder problemen uw scooter en fiets mee op vakantie. Dankzij de uitbreiding voor één fiets en het draagvermogen van 150 kg is de Zorro uitermate geschikt om één scooter en één fiets te dragen. Daarnaast is de Zorro optioneel  met moderne LED verlichting op de lichtbalk verkrijgbaar tegen een meerprijs.

Wanneer de drager niet gebruikt wordt kan deze eenvoudig zonder gereedschap opgeklapt worden. Hiermee bespaart u ca. 55 cm, ideaal bijvoorbeeld in de stalling of op veerboten.

Voor de scooter is standaard een oprijgoot meegeleverd. De Zorro is voorzien van Wheelfix voor de scootergoot, dit is een wielklem die ervoor zorgt dat het voorwiel eenvoudig vast staat en de scooter niet meer om kan vallen. Wij adviseren daarnaast voor het vastzetten van de scooter een scootervastzetset mee te bestellen, deze wordt niet meegeleverd met de drager.

Voor de fiets is standaard een fietsarm en een set fietsschoenen meegeleverd om deze vast te kunnen zetten. 

Het sterke onderstel van deze drager is gemaakt van staal welke is voorzien van KTL en poedercoating om roesten te voorkomen. De goten, lichtlijst en beugel zijn gemaakt van aluminium waardoor de drager zelf goed licht blijft.

- Eenvoudig opklapbaar, dit scheelt zo'n 55 cm.
- Draagvermogen tot 150 kg.
- Past op iedere chassisverlenging of Al-Ko chassis.
- Afneembaar zonder gereedschap.
- Optioneel LED verlichting.


De Zorro is ook beschikbaar als scooterdrager voor één scooter.

De Zorro is nu ook beschikbaar als fietsendrager. De Zorro 3bike voor drie (elektrische) fietsen of de Zorro 4bike voor vier (elektrische) fietsen.
* Het draagvermogen van de drager is altijd afhankelijk van het chassis, de chassisverlenging en overhang van het voertuig. Zie onderstaande grafiek.


Onze fietsendragers zijn geschikt voor het vervoeren van fietsen en e-bikes, er worden standaard fietsschoentjes (met riempjes) en fietsarmpjes  meegeleverd.  Wij adviseren de fietsen altijd extra vast te zetten met een spanband voor de veiligheid. Daarnaast is een grote variatie aan fietsmodellen beschikbaar, daardoor kan het zijn dat extra bevestigingsmiddelen noodzakelijk zijn voor het veilig vervoeren van uw fietsen. Deze extra middelen worden niet meegeleverd. Extra bevestigingsmiddelen kunt u bestellen via deze link.


Beschikbare opties:

Delen