Bike Lift fietsendrager

Beschikbaarheid:
Via uw dealer
Model:
4000520
Merk:
BR-Systems
1.511,29
Excl. BTW: € 1.249,00

Hoog optillen van E-bikes niet meer nodig!


Wie regelmatig op reis gaat met camper of caravan zal erkennen dat het meenemen van E-bikes niet altijd even gemakkelijk is. Het standaard meegeleverde fietsenrek is doorgaans niet berekend op het gewicht van E-bikes en is daarnaast vaak (te) hoog gemonteerd. Prostor (BR SYSTEMS) heeft een unieke fietsendrager ontwikkeld die het eenvoudig meenemen van E-bikes mogelijk maakt: de elektrische E-bike lift.
 
Het hoog optillen van fietsen behoort hiermee tot het verleden. Het draagplatform van de lift zakt elektrisch omlaag. Afhankelijk van de hoogte, zelfs tot aan de grond. U rijdt de tweewielers daardoor moeiteloos op de dragers – welke zijn voorzien van bevestigingsmateriaal - en met één druk op de knop 'tilt' u ze omhoog. In de hoogste stand staan uw fietsen ruim één meter veilig van de grond. Eenmaal op uw bestemming aangekomen, laat u het platform elektrisch zakken en kunt u direct op pad om de omgeving te verkennen. 

NIEUW! De Bike lift nog comfortabeler bedienen? De Bike lift is nu uit te breiden met een draadloze afstandsbediening. Met één simpele druk op de knop en zonder kastje in de garage. Nu verkrijgbaar, ook als uitbreiding voor reeds gemonteerde bike lifts.

 
De geïntegreerde motor (geluidsarm op 12 Volt ) tilt op soepele wijze een gewicht van maximaal 60 kilogram; dit zijn drie normale fietsen óf twee E-bikes.
 
Wanneer u de drager niet gebruikt, kunt u het draagplatform opklappen. In ruststand neemt het gehele systeem zo'n 40 centimeter in, uitgeklapt is dat 75 centimeter. De E-bike lift is voorzien van een noodhandbediening; u kunt dus te allen tijde bij uw fietsen. Het gepatenteerde draagsysteem is op de achterwand van uw camper of caravan gemonteerd met een maximaal bevestigingspunt variërend tussen de 1,98 meter en 2,36 meter. Er is nu ook een E-Bike Lift Kort variant met een korter bevestigingspunt.

Voor campers waar een rails voor fietsendrager op de achterwand zit hebben wij ook bevestigingsbeugels voor in deze rails.

 
Specificaties:

  • Geïntegreerde 12V motor met noodhandbediening.
  • Maximale draaggewicht van 60 kg
  • twee elektrische fietsen
  • Geanodiseerd aluminium

Eigen gewicht 20kg


Hogere bevestiging op voertuigwand mogelijk. Sommige voertuigen vereisen een hoge bevestiging van een fietsdrager, wat het laden en lossen bemoeilijkt. Aangezien het platform volautomatisch verlaagd kan worden, biedt de Bike Lift hiervoor de perfecte oplossing. 

Extra veiligheid tijdens het rijden. Als er geen fietsen op de Bike Lift geplaatst zijn, kan het platform eenvoudig en veilig worden dichtgevouwen voor een optimaal rijcomfort. 

Eindposities van de 12V motor zijn instelbaar. Pas de Bike Lift aan uw motorhome aan: u kunt heel eenvoudig de eindpositie van de motor instellen in functie van de montagehoogte van de Bike Lift. 

Schuifbare wielhouders. U kunt gemakkelijk de positie van de schuifbare wielhouders kiezen en vervolgens de fietsen vastbinden met de gebruiksvriendelijke wielgespen. 

Dubbele beveiliging tegen onvrijwillig dalen tijdens het rijden. De Bike Lift is standaard uitgerust met een manuele stroomonderbreker. Er is ook een as voorzien voor mechanische vergrendeling. 

Beweegbare fietshouders. De fietshouders zijn snel verstelbaar van links naar rechts en van boven naar beneden. Bovendien zijn ze optioneel vergrendelbaar met sleutel. 

Stevige en eenvoudige platformvergrendeling. Het nieuwe en slimme vergrendelingsysteem voorkomt dat het platform opveert tijdens het rijden. 

Noodhandbediening. Dankzij de standaard meegeleverde zwengel blijft de Bike Lift volledig operationeel, zelfs in geval van een eventuele stroomstoring.
Beschikbare opties:

Delen