E-bike lift, Korte variant, de fietsendrager die zakt tot op de grond voor elektrische fietsen.

Beschikbaarheid:
3 - 8 dagen
Model:
4000532
Merk:
BR-Systems
1.366,09
Excl. BTW: € 1.129,00
Nog geen review Geef beoordeling

Hoog optillen van E-bikes niet meer nodig!


Wie regelmatig op reis gaat met camper of caravan zal erkennen dat het meenemen van E-bikes niet altijd even gemakkelijk is. Het standaard meegeleverde fietsenrek is doorgaans niet berekend op het gewicht van E-bikes en is daarnaast vaak (te) hoog gemonteerd. Prostor (BR SYSTEMS) heeft een unieke fietsendrager ontwikkeld die het eenvoudig meenemen van E-bikes mogelijk maakt: de elektrische E-bike lift.
 
Het hoog optillen van fietsen behoort hiermee tot het verleden. Het draagplatform van de lift zakt tot aan de grond. U rijdt de tweewielers daardoor moeiteloos op de dragers – welke zijn voorzien van bevestigingsmateriaal - en met één druk op de knop 'tilt' u ze omhoog. In de hoogste stand staan uw fietsen ruim één meter veilig van de grond. Eenmaal op uw bestemming aangekomen, laat u het platform elektrisch zakken en kunt u direct op pad om de omgeving te verkennen. 
 
De geïntegreerde motor (geluidsarm op 12 Volt ) tilt op soepele wijze een gewicht van maximaal 60 kilogram; dit zijn drie normale fietsen óf twee E-bikes.
 
Wanneer u de drager niet gebruikt, kunt u het draagplatform opklappen. In ruststand neemt het gehele systeem zo'n 40 centimeter in, uitgeklapt is dat 75 centimeter. De E-bike lift is voorzien van een noodhandbediening; u kunt dus te allen tijde bij uw fietsen. Het gepatenteerde draagsysteem is op de achterwand van uw camper of caravan gemonteerd met een maximaal bevestigingspunt variërend tussen de 1,98 meter en 2,36 meter. De korte variant is speciaal voor campers of caravans die een kleinere afstand hebben tussen de montagepunten op de achterwand. De afstand tussen de bevestigingpunten bij de korte variant is 83 cm tot 121 cm ten opzichte van de 98 tot 136 cm van de standaard E-bike lift.

Voor campers waar een rails voor fietsendrager op de achterwand zit hebben wij ook bevestigingsbeugels voor in deze rails.

 
Specificaties:

  • Geïntegreerde 12V motor met noodhandbediening.
  • Maximale draaggewicht van 60 kg
  • twee elektrische fietsen
  • Geanodiseerd aluminium
  • Eigen gewicht 20kgBeschikbare opties:


Geef beoordeling

Delen