Prachtige Memo-Europe routes />

Bent u ook opzoek naar een mooie camping plek? Wij willen graag wat mooie routes met u delen om te fietsen, of met de scooter rond te rijden. Hierbij onze top 3 routes:

  1. Het te ontdekken Vlietland

We beginnen niet ver bij ons vandaan met de Vlietland-Zoeterwoude route. Parkeer uw camper of caravan op de parkeerplaats aan het einde van Vinkepad of als u wilt overnachten op Camping Vlietland, haal uw fietsen van uw M-Star (camper) of Van-Star (buscamper) fietsendrager en begin uw route om het meer. Op de fiets komt u onder andere langs een klimpark, zuivel- en kampeerboerderij, een aquapark en de Vogelplas Starrevaart waarbij u veel verschillende vogels kunt spotten. De Route is ongeveer 8 kilometer dus u heeft alle tijd om rustig ergens wat te eten en van de natuur te genieten of mooie foto’s te maken. Mocht u zin hebben in een langere route dan raden wij de Parel van de Vliet bij Voorschoten van fietsnetwerk.nl aan om de bestaande route te verlengen!
 

  1. De populaire Veluwe

Natuurlijk mag de Veluwe niet wegblijven uit onze lijst. Maar heeft u er wel eens aan gedacht om uw scooter mee te nemen naar de Veluwe? Pak snel uw camper en laat hier een Zorro of M-Classic achter zetten want met de scooter door de bekende landstreek terwijl de zon opkomt (of onder gaat) is ongelooflijk mooi. Parkeer uw camper op de Veluwezoom of Lappendeken en haal uw scooter van uw Zorro. Bewonder Kasteel Middachten en lunch bij het oogstrelende Paviljoen De Posbank of lekker buiten bij Koepel de Kaap. Bij de Posbank kunt u dan heerlijk rondrijden over de heide en dan met een fijn gevoel naar huis. Ook hier zijn zat campings in de buurt, zoals Camping Boszicht om te overnachten en hiermee de ervaring te verlengen.
 

  1. Varen met de feeën

Komt u uit het hoge Noorden van het land? Of heeft u zin om een kijkje te nemen in het Noorden? Parkeer dan uw camper bij de Nationaal Park de Alde Feanen in Friesland. U waant zich in een ander land wanneer u met uw boot op uw trailer met memo trekhaak door Friesland rijdt. Geen boot bij de hand? Dan kunt u ook een boot huren bij Bootverhuur Eernewoude, waar u gemakkelijk uw camper parkeert. Nog niet gedacht om uw boot mee te nemen met de camper? Kijk dan snel even naar onze trekhaken op www.memo-europe.nl, dan huurt u een aanhangwagen en weg bent u. Bij het Nationaal Park de Alde Feanen kunt u zwemmen op het strand, vogels kijken bij de uitkijktoren en natuurlijk varen in de zon. 

Heeft u nog tips voor ons of heeft u vragen over een van onze bovenstaande producten? Neem dan snel contact met ons op via info@memo-europe.nl!