Beschermt tegen de kou />

Leo van Dooren schrijft in Kampeerauto 7 van het NKC over het belang van goede isolatie in de camper. Hij schrijft dat de makkelijkste en voordeligste manier van warmte vasthouden het isoleren van de camper is.
Hier zijn wij het mee eens. Voorkomen dat de kou binnen komt, kan stukken voordeliger zijn dan het aanschaffen van verschillende kachels in de camper.

Hindermann biedt verschillende opties om uw camper te isoleren, zowel voor binnen in, als buiten de camper. Voor alleen de cabine hebben we de Thermo Mat Lux & Lux-Duo. Deze isolatiemat set bestaat uit het beschermen van de voorkant van de camper tegen kou en het ontstaan van condens in de camper. De isolatiematten worden buiten op de camper strak gespannen met spanbanden en drukknoppen. Alle soorten hoezen, voor integraal, half integraal en bus campers vindt u bij ons op de website hier.

Liever niet de camper uit als het koud is buiten? Dat begrijpen we ook, er zijn verschillende mogelijkheden voor het isoleren aan de binnenkant van de camper. Hiermee houdt u ook de kou buiten, maar hoeft u zelf de camper niet uit om de isolatiemat te bevestigen.  Deze cabine isolatie sets houden ook het geluid buiten waardoor u rustig kunt slapen. Als u de kou vooral vanaf de vloer naar binnen voelt dringen, hebben wij ook voetruimte-isolatie, dit beschermt de vloer tegen het binnen laten van kou en voelt zacht aan uw voeten. Alle soorten interne isolatie kunt u hier bekijken.

De beste manier om uw camper volledig te beschermen tegen de kou, is de camper volledig in te pakken in een warme winterjas. Hiervoor hebben wij de TYVEK SUPRA-FC collectie of de Wintertime Collectie. De TYVEK collectie beschermt tegen water en vuil, hierdoor beschermt hij ook de binnenkant van de camper tegen algen, mos en pollen. De hoes zorgt ook voor UV bescherming en is van speciaal milieu vriendelijk HDPE materiaal waardoor de camper niet kan beschadigen als de hoes over de camper wordt getrokken. Ook deze hoezen vindt u op onze website.