Op avontuur met de Van-Star />

Met gepaste trots presenteren wij twee nieuwe modellen fietsendragers voor buscampers: de Van-Star Adventure en de Van-Star E-Cross.

De nieuwe ontwerpen hebben het scharnier aan de linkerzijde, zijn compact en licht in gewicht. Het scharnier aan de linkerzijde zorgt voor meer gebruiksgemak. Je hoeft  niet om de fietsen heen te lopen om de achterdeuren te openen. Dankzij de dranger vergrendelt het scharnier in de ‘open’ positie om onverwachte sluiting door bijvoorbeeld een sterke wind of schuine ondergrond, te voorkomen. In één zin: een briljante fietsendrager voor buscampers!

Van-Star-AdventureVan-Star-E-Cross

De Van-Star Adventure, voorzien van aluminium lichtlijst en fietsgoten, heeft een gedistingeerde uitstraling en is perfect geschikt voor het vervoer van e-bikes en stadsfietsen.

De Van-Star E-Cross is de stoere variant in de Van-Star serie: voorzien van zwarte kunststof lichtlijst en fietsgoten ook geschikt voor het vervoer van e-bikes en mountainbikes met dikkere banden. 

van-star-ecross-adventure

Beide nieuwe modellen hebben een zwart stalen frame; de compact opklapbare platforms zijn vergrendelbaar en de dragers zijn afneembaar zonder gereedschap. Alle Van-Star modellen kunnen tot 75 kg vervoeren (twee elektrische fietsen) en worden op het chassis van de bus gemonteerd. 

Met de voertuigspecifieke adapters (Fiat Ducato, MB Sprinter, VW Crafter, VW T5/T6, MAN TGE) is de Van-Star eenvoudig te monteren. De drager zit stevig op het voertuig en de fietsen hoeven niet hoog getild te worden. 

De adviesverkoopprijs van de Van-Star Adventure en Van-Star E-Cross is € 1.350 (incl. BTW excl. montage).

De Van-Star met rechtsdraaiend scharnier blijft ook beschikbaar.  

Voor meer informatie, klik hier voor de productpagina's of neem contact op met uw dealer. De Van-Star is verkrijgbaar via alle Memo-dealers, klik hier voor de dealer bij u in de buurt.