Nieuw aanvraagformulier />

Nieuw aanvraagformulier

De vraag die wij het meest gesteld krijgen en waar we onze dealers mee willen helpen: Is dit geschikt voor mijn camper?
Wij hebben daarom een nieuw aanvraagformulier opgesteld. De aanvragen die hier binnen komen delen wij graag direct met onze dealers. Op deze manier komt de gebruiker direct bij u, de dealer, terecht en kunnen wij direct informeren over de onderdelen die nodig zijn voor de camper. Zo wordt de iedereen direct goed en snel geholpen.

Deze button is vanaf heden op verschillende plekken op onze website te vinden, hiermee willen wij het stellen van de vraag en invullen van het formulier stimuleren. Men moet aangeven of wij de gegevens mogen delen. Zo ja, dan zult u deze formulieren steeds vaker in uw mailbox vinden met het verzoek de aanvraag op te pakken. Zo niet, zorgen wij dat we de klant informeren met u contact op te nemen.

Op deze manier kunnen wij als fabrikant niet alleen de gebruikers maar ook de dealers van onze producten optimaal helpen. Dealer van Memo camperproducten proberen wij vervolgens te verzamelen op de dealer pagina van onze website. Zo bent u als dealer gemakkelijk te vinden voor camperaars in uw regio.