Nieuw Zorro assortiment! />

Op reis met de camper met drie of zelfs vier (elektrische) fietsen? Of een scooter en een fiets?

Dat kan met een van de nieuwe modellen uit ons Zorro-assortiment.

Zorro 4bike fietsendrager

Met ingang van seizoen 2021 is de Zorro ook beschikbaar als fietsendrager. Met de Zorro 3Bike vervoert u gemakkelijk drie (elektrische) fietsen en met de Zorro 4Bike kunt u zelfs vier (elektrische) fietsen vervoeren! Kiest u voor de Zorro 3bike, dan is deze eenvoudig uit te breiden naar een Zorro 4bike dankzij de losse uitbreidingsset voor één fiets. De Zorro 3bike is verkrijgbaar vanaf € 1.095,- en de Zorro 4bike vanaf € 1.350,-.

Zorro Scootbike fietsen- en scooterdrager

Neemt u een scooter én een (elektrische) fiets mee? Dat kan met de Zorro Scootbike: een Zorro opklapbare scooterdrager mét uitbreidingsset voor één fiets. De Zorro Scootbike is verkrijgbaar vanaf € 1.350,-.

De Zorro opklapbare scooterdrager, geïntroduceerd in 2019, is de ideale scooterdrager voor de kampeerauto: standaard geschikt voor één scooter. Natuurlijk is ook uw huidige of nieuwe Zorro scooterdrager achteraf uit te breiden tot een Scootbike met de uitbreidingsset voor één fiets. De Zorro scooterdrager is verkrijgbaar vanaf € 1.095,- en de uitbreidingsset voor € 255,-.

De Zorro modellen voor scooter worden standaard geleverd met oprijgoot en Wheelfix voor de scootergoot, dit is een wielklem die ervoor zorgt dat het voorwiel eenvoudig vast staat en de scooter niet meer om kan vallen. Wij adviseren daarnaast voor het vastzetten van de scooter een scootervasthoudset mee te bestellen.

De Zorro modellen voor fietsen worden standaard geleverd met een fietsarm en een set fietsschoenen per fiets. Ook de uitbreidingsset voor één fiets bevat natuurlijk de fietsarm en de set fietsschoenen.

Alle modellen in het Zorro-assortiment worden gemonteerd op het chassis van de camper, zijn opklapbaar mét zelf kantelende lichtlijst en zijn afneembaar zonder gereedschap. Een lichtlijst met moderne LED-verlichting is verkrijgbaar tegen een meerprijs van € 255,-. Alle modellen hebben een draagvermogen van 150 kg.

Geïnteresseerd in de Zorro modellen of benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Doe een aanvraag voor uw camper of neem contact op met een dealer bij u in de buurt.