's Winters genieten />

27-11-2017

Winter, isolatie, camperen

De koude maanden staan alweer voor de deur; een mooie gelegenheid om met uw camper te genieten van al het moois dat het winterseizoen met zich mee brengt! Steeds meer camperaars gebruiken de camper voor hun wintersportvakantie, maar ook dichter bij huis kan het soms akelig koud zijn. Het meeste warmteverlies vindt plaats via de cabine van het voertuig en met de name de voorruit. Heeft u een mooie reis gepland staan en wilt u meer weten over de isolatie van uw camper? Dan bieden wij daar uitkomst voor!

Om u te weren tegen de kou kunt u naast een heerlijke kop warme chocolademelk ook gebruik maken van het uitgebreide assortiment aan isolatie van Hindermann. Voor zowel de wintersporter als de kampeerder in eigen land en alles daar tussenin kunnen we een passende isolatiemat aanbieden. Hiermee kunt u er 365 dagen per jaar, dus ook 's winters, op uit met de camper. Dankzij de extreem isolerende werking houdt u de kou buiten en de warmte binnen, ideaal voor het aankomende seizoen. Een bijkomende voordeel van externe isolatie is dat zich geen condens vormt op de ruiten waarmee u de nattigheid perfect buiten de deur houdt.

Hindermann isolatie is in een breed spectrum aan isolatiewaardes verkrijgbaar en in verschillende prijsklassen. Onderstaand overzicht geeft een goede indicatie van de verschillende mogelijkheden:

Four Seasons hoogwaardige isolatie voor de voorruit van uw camper en geschikt voor gebruik in alle seizoenen.  Ook leverbaar in universele uitvoering voor integraalcampers

Classic gewatteerde isolatiemat voor de voorruit van uw camper met een hogere isolatiewaarde. Perfect voor de net wat koudere en meer winderige gebieden

Thermo-Lux Meerlaags isolatie voor de cabine, bestaande uit een bovenkant en optionele onderrok. Ideaal voor echte wintersportgebieden. De onderrok reikt geheel tot aan de grond en deze isolatie is daarnaast ook geschikt voor een groot scala aan integraalcampers.

Ook voor de echte zonkampeerders die in de winterperiode hun camper in de stalling staan, hebben we een enorme collectie aan kwalitatief zeer hoogwaarde beschermhoezen. Neem eens een kijkje bij de Tyvek beschermhoezen voor een uitgebreid overzicht. Relatief nieuw is het type WinterTime; een collectie van kwalitatieve beschermhoezen, maar in een scherpere prijsklasse. Neem voor vragen omtrent de uitgebreide mogelijkheden gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder!