HEOSafe VAN Security Pack, (12656 + 2 x 1760) Fiat Ducato 2006-2021, voordeuren, schuif- en achterdeurbeveiliging gelijksluitend. (Wit)

Beschikbaarheid:
Via uw dealer
Model:
1760-226
Merk:
Heosolution GmbH
310,00
Excl. BTW: € 256,20

Security Pack van HEOSafe VAN Security sloten voor het beveiligen en blokkeren van voordeuren, schuif- en achterdeuren in de kleur: Wit.

Deze sloten van HEOSolution zijn speciaal ontwikkeld voor voertuigen met waardetransport en camperbussen. De HEOSafe 12656 sloten worden gemonteerd in de stuurcabine in beide deurkozijnen en beveiligen tegen het openen van buitenaf. De HEOSafe 1760 sloten kunnen gemonteerd worden aan het deurkozijn, luiken, schuifdeuren en achterdeuren en beveiligt deze zowel als zij links als rechts opengaan en naar boven of beneden.

De set is volledig gelijksluitend en wordt geleverd met bevestigingsmaterialen en een set van 3 sleutels. De set bestaat uit:

Eén set voordeursloten FD250 links en rechts afsluitend, (12656)

Twee additionele sloten schuif- of achterdeurslot.  (1760) 

Kleur wit

Het HEOSafe VAN Security Pack is tevens verkrijgbaar met de 1760 sloten in de kleuren Zwart en Grijs.


GEBRUIKSAANWIJZING

HEOSafe 12656

Het slot is eenvoudig te vergrendelen en ontgrendelen door het indrukken en draaien van de drukknop.

De drukknop vergrendelt automatisch zodra het slot volledig in- of uitgedraaid is. 

De stand van de drukknop wordt gefixeerd door het gebruik van de sleutel. 

HEOSafe 1760

Het slot wordt eenvoudig geopend en gesloten met de sleutel. De sleutel omdraaien en vervolgens het slot 180° draaien, dan is de deur open. Het slot 180° terugdraaien en het slot is weer dicht.

Zowel in gesloten als geopende toestand kan de sleutel worden uitgenomen. In de montage positie (90°) kan dit niet.

Let op, het slot is enkel van buitenaf te gebruiken. Wij raden aan het slot niet te sluiten als u in uw camper of bus aanwezig bent zodat alle deuren en vluchtwegen steeds bereikbaar blijven.


Delen