Wilt u meer comfort en veilig rijden met uw camper; dan maakt u een goede keus door Drive-Rite (hulp)luchtvering te laten installeren. Drive-rite heeft meer dan 20 jaar ervaring in het produceren en leveren van producten aan de automotive industrie en kent de behoeftes van de gebruiker. De oplossingen van Drive-rite worden gebruikt om een camper meer stabiliteit, laadcapaciteit en controle te geven. 

Drive-Rite gebruikT Firestone lucht- en rolbalgen, dit zijn A-kwaliteit rubberen balgen. Veel andere fabrikanten van luchtveersystemen maken gebruik van deze technology, deze luchtbalgen zijn ook leverbaar en staan hierboven vermeld.

 

In december 2014 heeft Drive-Rite als enige fabrikant van luchtveersystemen de goedkeuring gekregen van Citroen en Peugeot van het gebruik van de Semi-Air sets onder de modellen Jumper en Boxer vanaf bouwjaar 2006. Meer hierover kunt u lezen in de goedkeuring:

 

Voor de meeste camperchassis (non-AlKo) heeft Drive-Rite een juiste oplossing; Fiat Ducato, Ford Transit, Renault Master, Mercedes Sprinter, VW Crafter etc. 

Voor iedere gebruiker, voor ieder gevoel heeft Drive-Rite een oplossing.

Driverite Airunit voor schroefveer Renault traffic
Driverite Airunit voor schroefveer Renault traffic

Driverite Airunit voor schroefveer Renault traffic

Als u op zoek bent naar een soepelere rit voor uw voertuig, dan heeft een springveer ophanging nodig. De Drive-Rite & Firestone Coil -Rite is precies wat je nodig hebt. Ontworpen om te passen in Bestaande schroefveren om een ​​variabele koer...

315,00

Excl. BTW: 260,33
Catalogus Memo Camperproducten 2020-2021

Catalogus Memo Camperproducten 2020-2021

Dit is de catalogus van 2020 met meer dan 70 pagina's met camper accessoires. De nieuwe catalogus is gedrukt in een handzaam A5 formaat, welke makkelijk mee te nemen is, als u op pad bent met de camper.  Klik hier voor de online publicatie van d...

2,00

Excl. BTW: 1,65