Wilt u meer comfort en veilig rijden met uw camper; dan maakt u een goede keus door Drive-Rite (hulp)luchtvering te laten installeren. Drive-rite heeft meer dan 20 jaar ervaring in het produceren en leveren van producten aan de automotive industrie en kent de behoeftes van de gebruiker. De oplossingen van Drive-rite worden gebruikt om een camper meer stabiliteit, laadcapaciteit en controle te geven. 

Drive-Rite gebruikT Firestone lucht- en rolbalgen, dit zijn A-kwaliteit rubberen balgen. Veel andere fabrikanten van luchtveersystemen maken gebruik van deze technology, deze luchtbalgen zijn ook leverbaar en staan hierboven vermeld.

 

In december 2014 heeft Drive-Rite als enige fabrikant van luchtveersystemen de goedkeuring gekregen van Citroen en Peugeot van het gebruik van de Semi-Air sets onder de modellen Jumper en Boxer vanaf bouwjaar 2006. Meer hierover kunt u lezen in de goedkeuring:

 

Voor de meeste camperchassis (non-AlKo) heeft Drive-Rite een juiste oplossing; Fiat Ducato, Ford Transit, Renault Master, Mercedes Sprinter, VW Crafter etc. 

Voor iedere gebruiker, voor ieder gevoel heeft Drive-Rite een oplossing.

Driverite Airunit voor schroefveer Renault traffic

Driverite Airunit voor schroefveer Renault traffic

Als u op zoek bent naar een soepelere rit voor uw voertuig, dan heeft een springveer ophanging no...

370,22

Catalogus Memo Camperproducten 2021-2022

Catalogus Memo Camperproducten 2021-2022

Dit is de catalogus van 2021 met meer dan 70 pagina's met camper accessoires. De nieuwe catalogus is...

2,00