Revo-Star Opklapbare fietsendrager voor campers (kampeerauto)

Beschikbaarheid:
Via uw dealer
Model:
25301
Merk:
MEMO
1.020,51
Excl. BTW: € 843,40
Afmetingen
Chassisbreedte Maximaal 1315 mm
Breedte lichtlijst 1600 mm
Breedte rijgoten 1600 mm
Diepte opgeklapt 30 cm
Diepte uitgeklapt 70 cm
Gewicht
Draagvermogen 75 kg
Eigen gewicht <25 kg
Materialen
Materiaal Gegalvaniseerd staal met aluminium componenten
Nieuw: deze Memo fietsendrager voor campers is voorzien van Europese typegoedkeuring!

Revo-Star Fietsendrager

De Revo-Star is een nieuwe toevoeging aan het assortiment van op het chassis gemonteerde fietsendragers van Memo. Het is een directe afgeleide van de bekende M-Star Opklapbare Fietsendrager. 
Deze nieuwe fietsendrager  heeft alle eigenschappen van de M-Star fietsendrager, maar is daarnaast standaard voorzien van LED verlichting in de lichtlijst en is gegalvaniseerd om eventuele corrosie tegen te gaan. De Revo-Star is in de basis speciaal ontwikkeld voor de Adria campers, maar kan zonder aanpassingen ook gemonteerd worden op andere merken campers. Met de optionele, nieuw ontwikkelde Adria versterkingset is de Revo-Star direct te monteren op de Adria Coral en Matrix modellen vanaf 2006.

Steeds meer campereigenaren hebben E-bikes die ze graag meenemen tijdens hun uitstapjes. Het vervoeren van E-bikes op een camper is niet altijd even eenvoudig. Het grootste probleem is het gewicht van de fietsen van zo'n 30 kg. per stuk Hierdoor zijn deze te zwaar voor het standaard fietsenrek dat - vaak te hoog - op de achterwand gemonteerd zit. 

Om ruimte te kunnen besparen bij onder meer stalling, kan het draaggedeelte van de Revo-Star tevens eenvoudig omhoog geklapt worden. Daarnaast is de fietsendrager afneembaar, waardoor u deze eventueel in z'n geheel kunt verwijderen, bijvoorbeeld wanneer u de trekhaak wilt gebruiken. De drager wordt compleet geleverd voor het vervoer van twee (elektrische) fietsen en is voorzien van verlichtingsbalk met LED verlichting, inclusief bekabeling en 13-polige 'Jaeger' stekker. 

De maximale belasting bedraagt 75 kg. De basis van de drager is vervaardigd van gegalvaniseerd staa. Het overige gedeelte is afgewerkt met geanodiseerde aluminium delen. In gebruikstoestand bedraagt de diepte 70 cm, opgeklapt is dit 30 cm en de breedte bedraagt 160 cm. De fietsendrager weegt inclusief adapters niet meer dan 25 kg.

De voertuigspecifieke kabelset met stekkerdoos is niet inbegrepen en dient apart besteld te worden. Om de fietsen te beschermen tegen weer en wind, is optioneel een bijpassende fietshoes leverbaar.

Daarnaast is optioneel ook een oprijgoot voor de fietsen verkrijgbaar.

Onze fietsendragers zijn geschikt voor het vervoeren van fietsen en e-bikes, er worden standaard fietsschoentjes (met riempjes) en fietsarmpjes  meegeleverd.  Wij adviseren de fietsen altijd extra vast te zetten met een spanband voor de veiligheid. Daarnaast is een grote variatie aan fietsmodellen beschikbaar, daardoor kan het zijn dat extra bevestigingsmiddelen noodzakelijk zijn voor het veilig vervoeren van uw fietsen. Deze extra middelen worden niet meegeleverd.  Extra bevestigingsmiddelen kunt u bestellen via deze link.
Beschikbare opties:

Delen