Over ons

Over het bedrijf: Memo Europe is in 2003 opgericht. In dit jaar zijn we gestart als distributeur van A-Linnepe GmbH uit Duitsland. Het allereerste product in ons assortiment was het Sopo Alarm tegenwoordig met de naam Trigas Alarm.
In een korte tijd is het assortiment camper accessoires sterk gegroeid. 

Omdat de liefde voor de camper accessoires niet gestild kon worden door onze leveranciers, zijn we in 2008 begonnen met het ontwikkelen van onze eigen producten; trekhaken, scooterdragers en fietsendragers. Onze trekhaken zijn voorzien van EC 94/20 en R55 goedkeuring. Sinds 2009 leveren wij sneeuwschuivers en zoutstrooiers van MeyerProducts en HillTip in de Benelux voor voertuigen tot 3.500kg. In juli 2014 zijn we verhuisd naar de huidige locatie waar wij kunnen beschikken over zowel meer opslagruimte alsook meer productieruimte. Sinds 2017 zijn al onze eigen producten ook voorzien van EC typegoedkeuring. De camper accessoires leveren wij aan bedrijven in de Europese Unie en Engeland. U bent van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken (op afspraak), wij zijn gevestigd op de Achterlaan1-3, Lansingerland (Bleiswijk). 

Over het team: 


Ed

Ed zijn grote passie is golfen. Hij gaat zodra het kan met zijn camper erop uit om de mooiste golfbanen van Europa te bespelen. Je herkent hem aan zijn rode camperbus met stickers van golfende mensen. 


Jos

Jos houdt van hardlopen, het liefst 's ochtends vroeg of 's avonds laat. Verder is zijn passie surfen, vroeger was dit windsurfen, tegenwoordig  golf surfen. Je kan Jos tegenkomen in zijn zeer herkenbare rode camperbus op de stranden van Frankrijk en Engeland. 


Willem

Willem houdt van reizen met zijn camper door Europa en is een kampioen in het maken van mooie dingen van hout. Verder is Willem zijn grote passie koken of eigenlijk meer BBQ'en. 


Morrits

Morrits is een echte voetbal liefhebber, hij is een aantal avonden per week te vinden op het veld om zelf te trainen, maar traint ook de pupillen van zijn club. 


Yolanda

Yolanda heeft twee grote passies; rally's met oldtimers en met haar jachthond "Willem" trainen. Yolanda kan je tegenkomen op de bekende rally's in Nederland en België. 


Dennis

Dennis houdt van auto's en is dan ook altijd even afgeleid als er iets speciaals voorbij rijdt. Daarnaast zet hij op zondag vaak alles aan de kant om de Formule 1 te kunnen volgen.


Javier

Javier (Spreek uit "Ha-vi-jer") is zeker ook een voetbal liefhebber en kenner. Naast het voetballen spendeert hij ook graag tijd met zijn dochtertje.


Kevin

Kevin heeft een interessante achtergrond, zijn roots liggen namelijk in Schotland! Verder past hij goed in het team, want ook hij is voetballer en voetbal liefhebber.


Meja

Meja is onze administratieve heldin. Haar vrolijke aanwezigheid wordt zeer gewaardeerd door haar collega’s, zo ook haar lekkere baksels.


Jeroen

Jeroen kan niet zonder sporten, zo hockeyt hij fanatiek en doet hij daarnaast aan Crossfit. In de zomer is hij ook nog regelmatig op de tennisbaan te vinden. Daarnaast is hij gek op festivals en bezoekt hij er gemiddeld vijf per zomer.


Patrick

Patrick zijn grootste hobby is kitesurfen. Het kan bijna niet hard genoeg waaien om zo hoog mogelijk te springen. Binnen Memo is Patrick design engineer en thuis trotse papa van 2 mooie dochters


Willem

Een van onze liefste medewerkers is Willem. Willem houdt van tennisballen, zijn eigen staart najagen en tijd spenderen met Yolanda.