Over ons

Memo Europe bestaat sinds 2003. In dit jaar zijn we gestart als distributeur van A-Linnepe GmbH uit Duitsland. Het allereerste produkt in ons assortiment was het Sopo Alarm (tegenwoordig Trigas Alarm). In een korte tijd is het assortiment camper accessoires sterk gegroeid. 

Omdat de liefde voor de camper accessoires niet gestild kon worden door onze leveranciers, zijn we in 2008 begonnen met het ontwikkelen van onze eigen producten; trekhaken, scooterdragers en fietsendragers. Onze trekhaken zijn voorzien van EC 94/20 en R55 goedkeuring. Sinds 2009 leveren wij sneeuwschuivers en zoutstrooiers van MeyerProducts en HillTip in de Benelux voor voertuigen tot 3.500kg. In juli 2014 zijn we verhuisd naar de huidige locatie waar wij kunnen beschikken over zowel meer opslagruimte alsook meer productieruimte. Sinds 2017 zijn al onze eigen producten ook voorzien van EC typegoedkeuring. De camper accessoires leveren wij aan bedrijven in de Europese Unie en Engeland. U bent van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken (op afspraak), wij zijn gevestigd op de Achterlaan1-3, Lansingerland (Bleiswijk). 

Ons team:


Ed

Ed zijn grote passie is golfen. Hij gaat zodra het kan met zijn camper erop uit om de mooiste golfbanen van Europa te bespelen. Je herkent hem aan zijn mat-groene camperbus met stickers van golfende mensen. 


Jos

Jos houdt van hardlopen, het liefst 's ochtends vroeg of 's avonds laat. Verder is zijn passie surfen, vroeger was dit windsurfen, tegenwoordig  golf surfen. Je kan Jos tegenkomen in zijn zeer herkenbare rode camperbus op de stranden van Frankrijk en Engeland. 


Willem

Willem houdt van reizen met zijn camper door Europa en is een kampioen in het maken van mooie dingen van hout. Verder is Willem zijn grote passie koken of eigenlijk meer BBQ'en. 


Morrits

Morrits is een echte voetbal liefhebber, hij is een aantal avonden per week te vinden op het veld om zelf te trainen, maar traint ook de pupillen van zijn club. 


Yolanda

Yolanda heeft twee grote passies; rally's met oldtimers en met haar jachthond "Willem" trainen. Yolanda kan je tegenkomen op de bekende rally's in Nederland en België. 


Dennis

Dennis houdt van auto's en is dan ook altijd even afgeleid als er iets speciaals voorbij rijdt. Daarnaast zet hij op zondag vaak alles aan de kant om de Formule 1 te kunnen volgen.