Over ons

Al meer dan 15 jaar weten camper liefhebbers, zoals u, ons te vinden wanneer zij op zoek zijn naar camperaccessoires. Van Trekhaken tot campersloten en van Fiets- en Scooterdragers tot vele andere camperaccessoires, voor alles kunt u bij ons terecht. Memo Europe is in 2003 opgericht. In dit jaar zijn we gestart als distributeur van verschillende Duitse bedrijven. Het allereerste product in ons assortiment was het Sopo Alarm, dit product is niet meer leverbaar en vervangen door het multigas alarm. Naast de distributie van "stalen" producten, hebben wij het assortiment uitgebreid met isolatieproducten voor de camper en caravan. 

Sinds 2003 zijn wij importeur van verschillende camperaccessoires zoals beveiligingssloten, isolatie- en beschermingshoezen en spiegels. Sinds 2006 zijn wij ook fabrikant van onze campertrekhaken, -fietsendragers en -scooterdragers.. Onze trekhaken zijn voorzien van EC 94/20 en R55 goedkeuring.

De M-Star fietsendrager, voor het vervoeren van 2 elektrische fietsen, is bijvoorbeeld één van onze eerste in-huis ontwikkelde producten. Deze is dankzij de makkelijke montage op campers één van onze bestsellers. Dit is tegenwoordig tevens het geval met onder andere de Zorro scooterdrager, de Van-Star wegdraaibare fietsendrager voor buscamper en onze trekhaakmodule de Van-Swing.

In 2009 hebben wij ons assortiment verder uitgebreid met wintermachines: sneeuwschuivers en zoutstrooiers van MeyerProducts en HillTip, deze verdelen wij in de Benelux. In juli 2014 zijn we verhuisd naar de huidige locatie waar wij kunnen beschikken over zowel meer opslagruimte alsook meer productieruimte. Sinds 2017 zijn onze fietsen- en scooterdragers ook voorzien van EC typegoedkeuring. De camper accessoires leveren wij aan bedrijven in de Europese Unie en Engeland.

Verdeeld door het land staan onze top dealers voor u klaar, zij voeren de montages uit van onze producten. Voor advies en andere vragen staat ons team u graag te woord. Wij zijn een groep enthousiaste mensen met ieder hun eigen kwaliteiten.