Trekhaken

Haal nog meer uit uw (bus)camper

Geniet nog meer van uw kampeerauto of camperbus door deze uit te rusten met een trekhaak. Memo-Europe ontwikkelt, produceert en levert trekhaken voor uw kampeerauto('s) en kampeerbus(sen).
Wij leveren de producten die u nodig heeft om met uw trekhaak maximaal 2000kg te trekken.
Wilt u met een goed gevoel op vakantie? Informeer bij ons wat er nodig is voor een trekhaak onder uw camper, klik hier voor het aanvraagformulier.

Trekhaken van Memo Europe

Memo Europe is fabrikant van trekhaken voor kampeerauto en leverancier van trekhaken voor buscampers. Onze campertrekhaken zijn geschikt voor bijna iederen camper met een trekvermogen tot 2000 kg. De trekhaken voor camperbussen kunnen wij leveren voor de meeste typen bestelbus.

In onderstaande video kunt u een greep uit onze campertrekhaken zien. Wij hebben tevens passende chassisverlengingen beschikbaar geschikt voor onder andere: Fiat Ducato, Ford Transit, Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, Renault Master en Al-Ko chassis.

Bent u benieuwd wat u nodig heeft voor een trekhaak onder uw camper? Klik hier voor het aanvraagformulier en wij zullen u verder informeren.


Naast trekhaken voor camper en bus leveren wij ook bijpassende voertuigspecifieke 13 polige Jaeger Can-Bus kabelsets. Voor onze trekhakenhebben wij ook verschillende losse onderdelen zoals een verhoogde, verlengde of afneembare kogel.Wij hebben trekhaken voor meer dan 250 verschillende kampeerauto's en ook voor de meeste bestelwagens. Veelal kunnen wij uit voorraad een geschikte trekhaak leveren.

Mocht de door u gezochte trekhaak niet op deze website staan of heeft u andere vragen, klik hier voor het contactformulier.

Voor montage adviseren wij contact op te nemen met een professional. Klik hier om uw Memo dealer te vinden.


Aan het gebruik van iedere trekhaak worden wettelijke eisen gesteld: de trekgegevens (trekgewichten) dienen vermeld te staan op uw voertuigbewijs of het bijhorende aanvullingsblad. Controleer deze gegevens voordat u een trekhaak laat monteren!