Trekhaken voor buscampers

Maak uw buscamper compleet

Memo Europe is distributeur van Aragon trekhaken voor Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van trekhaken voor de buscampers en bestelbussen.

Standaard wordt de trekhaak geleverd met een vaste haak. Optioneel zijn trekhaken met afneembare kogel leverbaar. Alle trekhaken zijn voorzien van het EG 94/20 goedkeuring.

Selecteer uw automerk en vindt de juiste trekhaak voor uw auto.

Memo Europe is fabrikant van trekhaken voor kampeerauto, leverancier van trekhaken voor buscampers en distributeur van Aragon trekhaken voor Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van trekhaken voor de buscampers en bestelbussen.

Veel trekhaken zijn uit voorraad leverbaar en kunnen geleverd worden met bijpassende voertuigspecifieke 13 polige Jaeger Can-Bus kabelsets. Voor onze trekhakenhebben wij ook verschillende losse onderdelen zoals een verhoogde, verlengde of afneembare kogel.Mocht de door u gezochte trekhaak niet op deze website staan of heeft u andere vragen, klik hier voor het contactformulier.

Voor montage adviseren wij contact op te nemen met een professional. Klik hier om uw Memo dealer te vinden.


Naast trekhaken hebben wij ook speciale fietsendragers voor buscampers. Deze zijn wegdraaibaar zodat de achterdeuren toegankelijk blijven ook als er fietsen op de drager staan.

Van-Star wegdraaibare fietsendrager voor buscampers, geen trekhaak vereist, gemonteerd op het chassis van de bus.

Van-Swing zwenkmodule voor buscampers, gemonteerd op de flenskogel trekhaak van de bus.


Aan het gebruik van iedere trekhaak worden wettelijke eisen gesteld: de trekgegevens (trekgewichten) dienen vermeld te staan op uw voertuigbewijs of het bijhorende aanvullingsblad. Controleer deze gegevens voordat u een trekhaak laat monteren!