Uitbreidingsset voor één fiets voor de Zorro drager

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
251630
Merk:
MEMO
320,73
Excl. BTW: € 265,07

Nieuw van Memo: Uitbreidingsset voor één fiets voor de Zorro drager.

Rust uw Zorro scooterdrager of Zorro 3bike uit met een extra fiets. De uitbreidingsset voor één fiets past op uw huidige of nieuwe Zorro scooterdrager of Zorro 3bike. De set bevat de uitbreidingsbeugel en een fietsarm en een set fietsschoenen meegeleverd om de fiets vast te kunnen zetten.

Met de uitbreidingsset blijft de Zorro eenvoudig opklapbaar, met uitbreidingsset steekt de uitgeklapte Zorro 15 cm extra uit achter de camper. De Zorro met en zonder uitbreidingsset heeft een draagvermogen tot 150 kg.

Heeft u nog geen Zorro op uw camper, dan is de Zorro scooterdrager of fietsendrager ook direct beschikbaar met de extra fiets.

Zorro Scootbike, scooterdrager voor één scooter en één fiets.

Zorro 4bike, fietsendrager voor vier (elektrische) fietsen.


Onze fietsendragers zijn geschikt voor het vervoeren van fietsen en e-bikes, er worden standaard fietsschoentjes (met riempjes) en fietsarmpjes  meegeleverd.  Wij adviseren de fietsen altijd extra vast te zetten met een spanband voor de veiligheid. Daarnaast is een grote variatie aan fietsmodellen beschikbaar, daardoor kan het zijn dat extra bevestigingsmiddelen noodzakelijk zijn voor het veilig vervoeren van uw fietsen. Deze extra middelen worden niet meegeleverd. Extra bevestigingsmiddelen kunt u bestellen via deze link.


Delen