Vacature Assemblagemedewerker

Assemblagemedewerker

Met passie voor techniek en oog voor detail – 32 tot 40 uur

 

Campers zijn hot. E-bikes zijn hot. En dus zijn onze fietsendragers voor campers ook populairder dan ooit. Bij Memo Europe groeien we hard. In Nederland én in de rest van Europa. De komende 5 jaar willen wij onze productie en omzet verdubbelen. Groei jij met ons mee als assemblagemedewerker? 

 

Een Memo fietsendrager: sterke keuze
Al bijna 20 jaar produceren we in Bleiswijk trekhaken, fietsendragers en scooterdragers voor campers. Daarbij onderscheiden wij ons op kwaliteit. Zo worden Memo fietsendragers, in tegenstelling tot veel andere dragers, rechtstreeks op het chassis van een camper gemonteerd. Ook zijn onze trekhaken en fietsendrager voorzien van Europese typegoedkeuring. Letterlijk een sterke keuze, waar camperliefhebbers blij van worden. 

 

Werken bij Memo Europe: ook een sterke keuze!
Kies jij voor Memo Europe als werkgever? Dan kom je terecht bij een bedrijf dat in een leuke en groeiende markt actief is, binnen een team van 14 enthousiaste collega’s. Een gezellige en tegelijkertijd degelijke club, waar jouw technische skills op waarde worden geschat. Daarnaast kun je rekenen op een prima salaris, gezamenlijke lunches en gezellige vrijdagmiddagborrels. 

 

Jouw functie
Van het verwerken van binnenkomende onderdelen tot het klaarzetten van de afgewerkte orders voor verzending. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het tot halffabricaten assembleren van onze producten: trekhaken en fietsendragers van topkwaliteit. Daarnaast vragen we je af en toe om deze bij klanten af te leveren. Of om ergens materialen op te halen. Daarvoor staat onze bedrijfsbus ter beschikking.

 

Jouw profiel

·         Passie voor techniek en handig met gereedschap

·         Technische opleiding op mbo-niveau of ervaring in een assemblagefunctie

·         Oog voor detail en flexibele instelling

·         Prima in staat om zelfstandig te werken

 

Solliciteren? Meer weten?
Mail je reactie naar bart@memo-europe.com of stuur een appje naar onze directeur Bart Oosterhoff: 06 51 44 01 41.