Vacature Junior Verkoper

De campermarkt is groeiende en wij zoeken talent wat met ons mee kan groeien.


OVER DE ORGANISATIE
Al meer dan 15 jaar weten camperliefhebbers ons te vinden wanneer zij op zoek zijn naar camperaccessoires. Van trekhaken tot campersloten en van fiets- en scooterdragers tot vele andere camperaccessoires, voor alles kan men bij ons terecht. Sinds 2006 zijn wij ook fabrikant van camperaccessoires.

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Als junior verkoper adviseer je onze klanten in Nederland en daarbuiten via de telefoon en mail over onze eigen producten. De klanten zijn dealers en groothandels die onze producten monteren of verder verkopen. Je verwerkt de orders en zorgt ervoor samen met je collega's dat de klanten tevreden zijn. Verder help je mee met het up-to-date houden van de website en de interne systemen. Dit houdt in dat je de producten op de website en in ons administratie systeem aanpast of nieuwe producten toevoegt. Verder noteer je in het backoffice systeem de klachten en retouren en verwerk je deze intern.

TAKEN

Je dagelijkse bezigheden zijn: klanten adviseren, orders verwerken en collega's ondersteunen.

FUNCTIE EISEN

  • Jij hebt een MBO opleiding tot accountmanager gevolgd en/of je bent al ervaren;
  • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Jij bent gedreven en wil het beste resultaat voor het bedrijf;
  • Jij kunt je eigen werk goed plannen en organiseren en bent in staat goed alleen te werken;
  • Jij bent een commercieel persoon met technische affiniteit en inzicht die beschikt over een dienstverlenende instelling;
  • Jij wilt in een team werken;
  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs B.

WIJ BIEDEN

Wij hebben prima primaire voorwaarden. Jouw kennis en kunde wordt op waarde geschat en je komt in een enthousiast en gezellig team te werken.

SOORT DIENSTVERBAND

Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

30-40 uur per week

CONTACTGEGEVENS

Wil je meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Bart Oosterhoff via 010-5190201 of stuur een e-mail naar bart@memo-europe.nl


*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.