Vacature medewerker Logistiek en Assemblage

memo logistiek

OVER DE ORGANISATIE

Al meer dan 15 jaar weten camperliefhebbers ons te vinden wanneer zij op zoek zijn naar camperaccessoires. Van trekhaken tot campersloten en van fiets- en scooterdragers tot vele andere camperaccessoires, voor alles kan men bij ons terecht. Sinds 2006 zijn wij ook fabrikant van camperaccessoires.

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Als assemblage/logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het assembleren van onze producten. Hierbij is het van belang dat je graag met je handen bezig bent en technisch bent ingesteld. Daarbij zorg je dat de orders klaar gezet worden voor verzending en verwerk je binnenkomende goederen. Tevens kan het voorkomen dat je producten moet ophalen en/of wegbrengen met onze bedrijfsbus.

FUNCTIE EISEN

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau vanuit je opleiding of eerdere werkervaring;
  • Je bent handig met gereedschap en weet dit ook goed te gebruiken;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de technische branche;
  • Je kunt je eigen werk goed plannen en organiseren en bent in staat goed alleen te werken;
  • Je bent accuraat, zelfstandig en flexibel ingesteld;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

WIJ BIEDEN

Wij hebben uitstekende primaire voorwaarden. Jouw kennis en kunde wordt op waarde geschat en je komt in een enthousiast en gezellig team te werken.

CONTACTGEGEVENS

Wil je meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Jos van der Stege via 010-5190201 of stuur een e-mail naar jos@memo-europe.nl

*acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld