Vacature Monteur/technisch specialist

Monteur/technisch specialist

Handige sleutelaar met een creatieve blik – 32 tot 40 uur

 

Memo Wintermachines groeit hard. Op dit moment leveren we vanuit Bleiswijk wintermachines aan professionele afnemers door de hele Benelux. Maar wij zijn van plan ons assortiment uit te breiden, onder meer met machines voor onkruidbestrijding. Ook willen wij onze klanten buiten het seizoen de mogelijkheid van stalling en onderhoud aanbieden. Daarom zijn we op zoek naar een handige monteur. Groei jij met ons mee?

 

Memo Wintermachines: bijzondere machines

Binnen de Benelux zijn wij de exclusieve verkooppartner van Hilltip. De sneeuwschuivers, zoutstrooiers en andere machines van dit Finse merk worden steeds populairder. Dit vanwege een aantal bijzondere kenmerken. Zo kun je sommige van onze sneeuwschuivers wel gebruiken in combinatie met voertuigen waarop andere merken niet te monteren zijn.

 

Werken bij Memo: bijzonder veelzijdig

Houd je van veelzijdigheid in je werk? Dan kun je bij Memo je hart ophalen. Via een tweede tak van ons bedrijf leveren wij namelijk ook fietsendragers en trekhaken voor campers, die wij in eigen huis assembleren. Je komt te werken in een team van 14 enthousiaste collega’s. Een gezellige en tegelijkertijd degelijke club, waar jouw technische skills op waarde worden geschat. Daarnaast kun je rekenen op een prima salaris, gezamenlijke lunches en gezellige vrijdagmiddagborrels.

 

Jouw functie

In aanloop naar het winterseizoen bestaat het grootste deel van je werkzaamheden uit het monteren van machines op voertuigen van klanten; hoveniers en andere professionele gladheidsbestrijders. Na het winterseizoen houd je je vooral bezig met het onderhoud aan machines. Verder voer je reparaties uit en assisteer je jouw collega’s van de zomertak desgevraagd bij de assemblage van trekhaken en fietsendragers. Tot slot help je ons bij het doorontwikkelen van onze producten en het bedenken van nieuwe camperproducten. Klinkt dat veelzijdig of klinkt dat veelzijdig?

 

Jouw profiel

·         Passie voor metaal en (elektro)techniek

·         Handige sleutelaar met creatieve blik

·         Technische opleiding en ervaring als (auto)monteur

·         Prima in staat om zelfstandig te werken

 

Solliciteren? Meer weten?

Mail je reactie naar bart@memo-europe.com of stuur een appje naar onze directeur Bart Oosterhoff: 06 51 44 01 41.