Vacature Verkoopadviseur (qui parle français)

Verkoopadviseur (qui parle français)

Ter ondersteuning van onze internationale groei – 32 tot 40 uur

 

Campers zijn hot. E-bikes zijn hot. En dus zijn onze fietsendragers voor campers ook populairder dan ooit. Bij Memo Europe groeien we hard. In Nederland én in de rest van Europa. De komende 5 jaar willen wij onze productie en omzet verdubbelen, onder meer door ons te richten op de Franse markt. Groei jij met ons mee als (junior) verkoopadviseur?

 

Een Memo fietsendrager: sterke keuze

Al bijna 20 jaar produceren we in Bleiswijk trekhaken, fietsendragers en scooterdragers voor campers. Daarbij onderscheiden wij ons op kwaliteit. Zo worden Memo fietsendragers, in tegenstelling tot veel andere dragers, rechtstreeks op het chassis van een camper gemonteerd. Ook zijn onze trekhaken en fietsendrager voorzien van Europese typegoedkeuring. Letterlijk een sterke keuze, waar camperliefhebbers blij van worden.

 

Werken bij Memo Europe: ook een sterke keuze!

Kies jij voor Memo Europe als werkgever? Dan kom je terecht bij een bedrijf dat in een leuke en groeiende markt actief is, binnen een team van 14 enthousiaste collega’s. Een gezellige en tegelijkertijd degelijke club, met een solide bedrijfsvoering. Daarnaast kun je rekenen op een prima salaris, gezamenlijke lunches en gezellige vrijdagmiddagborrels.

 

Jouw functie

Onze afnemers zijn camperdealers en montagebedrijven door heel Europa. Telefonisch en via e-mail geef jij geïnteresseerde prospects uit Frankrijk en Nederland advies over onze producten. Daarnaast vorm je, samen met jouw collega’s in ons verkoopteam, het aanspreekpunt voor onze bestaande dealers. Je verwerkt orders en retouren, beantwoordt telefoontjes en beoordeelt aan de hand van binnengekomen foto’s welke producten geschikt zijn voor bepaalde campertypes. Ook verhelp je eventuele klachten van klanten. Alles om onze nieuwe en bestaande relaties blij te maken en te houden!

 

Jouw profiel

·         Commerciële mbo/hbo-opleiding of achtergrond

·         Klantgerichte instelling en affiniteit met techniek

·         Beheersing van de Nederlandse én Franse taal in woord en geschrift

·         Prima in staat om zelfstandig te werken

 

Solliciteren? Meer weten?

Mail je reactie naar bart@memo-europe.com of stuur een appje naar onze directeur Bart Oosterhoff: 06 51 44 01 41.