Van-Star wegdraaibare fietsendrager Fiat Ducato X250 (L4) 6,40 meter

Beschikbaarheid:
Op Voorraad
Model:
25404
Merk:
Memo-Europe
1.350,00
Excl. BTW: € 1.115,70
Nog geen review Geef beoordeling
Afmetingen
Breedte 185 cm
Diepte opgeklapt 30 cm
Diepte uitgeklapt 70 cm
Gewicht
Draagvermogen 60 kg
Materialen
Materiaal Gegalvaniseerd en gepoedercoat staal met aluminium componenten

VAN-Star wegdraaibare fietsendrager voor buscampers op basis van een Fiat Ducato X250 met lengte 6,40 meter (L4)

De drager wordt op het chassis van de buscamper gemonteeerd en niet op de scharnieren van de achterdeuren. Ideaal voor e-bikes; deze staan namelijk op kniehoogte en hoog tillen is hierdoor niet nodig.

De drager draait aan de rechterzijde, waardoor beide deuren geopend kunnen worden en u snel toegang tot uw spullen heeft. Indien de drager niet gebruikt wordt, kan de drager, om ruimte te besparen, opgeklapt worden. De drager kan ook eenvoudig van het voertuig verwijderd worden.

De drager wordt compleet geleverd voor het vervoer van twee (elektrische) fietsen, is voorzien van verlichtingsbalk, bekabeling en 13 polige 'Jaeger' stekker.

De drager is leverbaar voor de Fiat Ducato vanaf bouwjaar 2006, De wegdraaibare fietsendrager voor het busmodel kan optioneel uitgerust worden met een trekhaak.

De maximale belasting is 60kg, de drager is gemaakt van staal en afgewerkt met aluminium delen; steekt ca. 70cm uit, ingeklapt 30cm en heeft een breedte van 185cm. De voertuigspecifiekekabelset met stekkerdoos is niet inbegrepen en dient apart besteld te worden. 

 

Let op! De montage van een Van-Star op een Fiat Ducato met 16" reservewiel kan voor problemen zorgen met de montage i.v.m. de bredere band.

Beschikbare opties:


Geef beoordeling

Delen