Van-Star fietsendrager voor Volkswagen T5 & T6.

Beschikbaarheid:
3 - 8 dagen
Model:
25410
Merk:
Memo-Europe
1.350,00
Excl. BTW: € 1.115,70
Nog geen review Geef beoordeling
Afmetingen
Breedte 185 cm
Diepte opgeklapt 30 cm
Diepte uitgeklapt 70 cm
Gewicht
Draagvermogen 60 kg
Materialen
Materiaal Staal en aluminium

 Van-Star fietsendrager voor Volkswagen T5 & T6. 

VAN-Star wegdraaibare fietsendrager voor Volkswagen T5/T6.

De VAN-Star wegdraaibare fietsendrager wordt direct op het chassis van de Volkswagen T5/T6 gemonteerd. Hierdoor is een belastende montage op de scharnieren van de achterdeuren of de achterklep niet langer noodzakelijk. Deze vorm van montage is ideaal voor E-Bikes vanwege de stabiliteit en het gebruiksgemak. Ook het hoog tillen van E-Bikes is niet langer noodzakelijk omdat de fietsen zich rond kniehoogte bevinden. Door het aangepaste design vormt de fietsendrager een rustig, stijvol en geïntegreerd geheel met de Volkswagen T5/T6.

De fietsendrager scharniert aan de rechterzijde, waardoor het draaigedeelte veiligheidshalve altijd van de weg af draait. Het draaibare gedeelte stelt u snel en eenvoudig in staat de achterklep of beide achterdeuren tegelijkertijd te openen. Hierdoor heeft u altijd onbelemmerde toegang tot de achterzijde van uw buscampers. Om ruimte te kunnen besparen bij onder meer stalling, kan het draaggedeelte van de VAN-Star tevens eenvoudig omhoog geklapt worden. Daarnaast is de fietsendrager afneembaar, waardoor u deze eventueel in z'n geheel kunt verwijderen, bijvoorbeeld wanneer u de trekhaak wilt gebruiken.

De drager wordt compleet geleverd voor het vervoer van twee (elektrische) fietsen en is voorzien van verlichtingsbalk inclusief bekabeling en 13-polige 'Jaeger' stekker. De drager is leverbaar voor de Volkswagen Transporter of Multivan T5 & T6. Dit model kan daarnaast ook in combinatie met een (afneembare trekhaak) gemonteerd worden. 

De maximale belasting bedraagt 60 kg. De basis van de drager is vervaardigd van staal met een dubbele eindafwerking van galvanisering en poedercoating. Het overige gedeelte is afgewerkt met geanodiseerde aluminium delen. In gebruikstoestand bedraagt de diepte 70 cm, opgeklapt is dit 30 cm en de breedte bedraagt 185 cm. 

De voertuigspecifieke kabelset met stekkerdoos is niet inbegrepen en dient apart besteld te worden. Om de fietsen te beschermen tegen weer en wind, is optioneel een bijpassende fietshoes leverbaar. Daarnaast is optioneel ook een oprijgoot voor de fietsen verkrijgbaar. De Van-Star is leverbaar vanaf € 1350,- incl. btw., excl. montagekosten.

Beschikbare opties:


Geef beoordeling

Delen