Van-Star fietsendrager voor Volkswagen T5 & T6.

Beschikbaarheid:
3 - 8 dagen
Model:
25410
Merk:
Memo-Europe
1.350,00
Excl. BTW: € 1.115,70
Nog geen review Geef beoordeling
Afmetingen
Breedte 185 cm
Diepte opgeklapt 30 cm
Diepte uitgeklapt 70 cm
Gewicht
Draagvermogen 60 kg
Materialen
Materiaal Staal en aluminium

 Van-Star fietsendrager voor Volkswagen T5 & T6. 

De drager wordt op het chassis van de buscamper gemonteeerd en niet op de scharnieren van de achterdeuren. Ideaal voor e-bikes; deze staan namelijk op kniehoogte en hoog tillen is hierdoor niet nodig.

De fietsendrager scharniert aan de rechterzijde, waardoor het draaigedeelte veiligheidshalve altijd van de weg af draait. Het draaibare gedeelte stelt u snel en eenvoudig in staat de achterklep of beide achterdeuren tegelijkertijd te openen. Hierdoor heeft u altijd onbelemmerde toegang tot de achterzijde van uw buscampers. Om ruimte te kunnen besparen bij onder meer stalling, kan het draaggedeelte van de VAN-Star tevens eenvoudig omhoog geklapt worden. Daarnaast is de fietsendrager afneembaar, waardoor u deze eventueel in z'n geheel kunt verwijderen, bijvoorbeeld wanneer u de trekhaak wilt gebruiken. De drager is leverbaar voor de Volkswagen Transporter of Multivan T5 & T6., De wegdraaibare fietsendrager voor het busmodel kan optioneel uitgerust worden met een trekhaak.

De drager wordt compleet geleverd voor het vervoer van twee (elektrische) fietsen, is voorzien van verlichtingsbalk, bekabeling en 13 polige 'Jaeger' stekker. De maximale belasting bedraagt 60 kg. De basis van de drager is vervaardigd van staal met een dubbele eindafwerking van galvanisering en poedercoating. Het overige gedeelte is afgewerkt met geanodiseerde aluminium delen. In gebruikstoestand bedraagt de diepte 70 cm, opgeklapt is dit 30 cm en de breedte bedraagt 185 cm. 

Om de fietsen te beschermen tegen weer en wind, is optioneel een bijpassende fietshoes leverbaar. 

Geschikte buscamper modellen zijn bijvoorbeeld:

  • Volkswagen: California.
  • Westfalia: Club Joker, Club Joker City.
 Staat uw camper niet in de lijst? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Let op! De montage van een Van-Star op een Fiat Ducato met 16" reservewiel kan voor problemen zorgen met de montage i.v.m. de bredere band.

Beschikbare opties:


Geef beoordeling

Delen