Van-Swing zwenkmodule voor buscamper met scharnier aan de linkerzijde

Beschikbaarheid:
Niet op Voorraad
Model:
25500L
Merk:
MEMO
500,00
Excl. BTW: € 413,22
Nog geen review Geef beoordeling
Afmetingen
Draaihoek 90 °(met fietsen), 110° (zonder fietsen)
Gewicht
Draagvermogen 60kg (incl. drager), geschikt voor bijna iedere fietsendrager
Maximaal trekgewicht Niet geschikt om aanhanglast te trekken
Materialen
Materiaal Staal
Afwerking Gegalvaniseerd en gepoedercoat
Kleur Zwart (RAL 9005)

NIEUW: Van-Swing met scharnier aan de linkerzijde

Een bekend probleem bij de buscampers is het vinden van een geschikte fietsendrager. De fietsendragers op de trekhaak kogel zitten in de weg wanneer de achterdeuren geopend moeten worden. Daarnaast zijn veel fietsen te zwaar voor fietsenrekken op de achterdeur en de fietsen moeten te hoog worden opgetild. 

De perfecte oplossing hiervoor is de Van-Swing zwenkmodule. Door de eenvoudige wegdraaibare module te leveren voor op een bestaande of nog te monteren trekhaak, kunt u uw eigen fietsendrager gebruiken.

Let op: een trekhaak met flenskogel is vereist.

U hoeft de fietsen en de drager niet te verwijderen indien u de achterdeuren wilt openen. De wegdraaibare module biedt u de mogelijkheid om de fietsendrager met fietsen en al naar de zijkant weg te draaien zodat beide achterdeuren gelijktijdig geopend kunnen worden.

De VAN-Swing maakt gebruik van de bestaande montagepunten van uw trekhaak. De module kan in voorkomende gevallen gemonteerd worden op een reeds aanwezige trekhaak. Indien u twijfelt over de geschiktheid van uw trekhaak, neemt u dan vooral vooraf contact met uw dealer of Memo op. Indien een trekhaak nog niet aanwezig is, kunnen wij u deze desgewenst apart leveren. De Van-Swing zwenkmodule is niet geschikt om aanhanglasten mee te trekken.

De van Swing is ook leverbaar met een scharnier aan de rechterzijde.

De pluspunten van het scharnier aan de linkerzijde van de camperbus:
+ Comfort, er hoeft niet om de draaibalk heen gelopen worden om bij de achterdeuren te komen.
+ Gemak, de rechter deur kan eenvoudig geopend worden om snel iets te pakken. 


Doordat de module op de trekhaak wordt bijgeplaatst, bevindt de fietsendrager zich op kniehoogte, wat ideaal is, omdat niet hoog getild hoeven te worden. Door gebruik van bestaande montagepunten hoeven geen modificaties plaats te vinden aan het voertuig zelf. De module is geschikt voor alle Ducato modellen vanaf 2006, de Volkswagen T5 en T6 en de Renault Master van 2003 tot 2010. De module kan op aanvraag eventueel ook geleverd worden voor andere voertuigen en modellen. De VAN-Swing wordt geleverd inclusief een geïntegreerde 13-polige stekkerdoos om de bestaande stekkerdoos te verlengen. Ook is de Van-Swing vanaf heden alleen in het zwart te bestellen. 


Als eerste in zijn klasse voorzien van Europese typegoedkeuring!
Beschikbare opties:


Geef beoordeling

Delen